Boka tid hos oss

Välj först en tjänst. Tänk på att välja för personbil, SUV/LLB eller MC. Om du vill ha något utöver det, kryssa i tilläggstjänsten. De tiderna som visas är de som är tillgängliga. Lämna gärna mobilnummer och epostadress, så vi kan nå dig om något problem skulle uppstå.

Har du eller vill ha dina däck på däckhotell hos oss samt byta från sommar- till vinterdäck eller tvärtom bokar du in Däckhotell och skifte. Om du har däcken hos oss behöver du inte skriva något under förvaringsplats, det fyller vi i åt dig. Om du är ny som förvaringskund, så skriver du Ny under förvaringsplats.

Vill du skifta från mellan sommar- och vinterhjul på bilen väljer du Hjulskifte. Det finns även en variant för släp och hästkärra. Om du vill ha däck monterade och balanserade i samband med skifte väljer du Montering och balansering.
Om du bara vill ha dina däck monterade på lösa hjul, d.v.s de sitter inte på bilen, behöver du oftast inte boka en tid. Enklast är då att lämna in dem på morgonen och hämta dem strax innan stängningsdags. Vill du vänta medan vi monterar bokar du in Montering och balansering.

Foto: Andy R